LUFT/LUFT VARMEPUMPER

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute. Vi selger og monterer luft/luft varmepumper fra Daikin. Vi tilbyr gratis befaring og hjelper deg å finne varmepumpen som passer best i din bolig.

Priser nedenfor er inkl. standard montering. Det vil si inntil 4 meter mellom inne- og utedel. Borring i mur m.m. kommer som tillegg. Opplegg av strøm er ikke inkludert.

LUFT/LUFT BROSJYRE

Klikk her
Daikin Synergi R-32

DAIKIN STYLISH R-32

Daikin Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelen på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.

Stylish 30 – Kr 24 000,-

Stylish_R-32_spec_02Stylish_R-32_30_Dimensjoner_02Stylish_R-32_spec_02
Stylish_R-32_30_Dimensjoner_02
Daikin Synergi R-32

DAIKIN SYNERGI R-32

Nye Daikin Synergi er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Nå introduserer vi også den unike Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på pollen, midd, vond lukt. bl.a. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder varmepumpeteknologi.

Synergi 30 – Kr 23 000,- // Synergi 40 – Kr 25 500,-

Synergi_R-32_40_SpecSynergi_R-32_DimensjonerSynergi_R-32_40_Spec
Synergi_R-32_Dimensjoner
Daikin Moskus R-32

DAIKIN MOSKUS R-32

Nye Daikin Moskus er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C ute.

Moskus 25 – Kr 20 900,- // Moskus 35 – Kr 21 900,-

Moskus_R-32_SpecMoskus_R-32_DimensjonerMoskus_R-32_Spec
Moskus_R-32_Dimensjoner
Daikin Emura II

DAIKIN EMURA II

Daikin Emura er en lekker varmepumpe som har mottatt en rekke designpriser. Emura leveres i hvit eller sølv og passer godt inn i alle moderne hjem. Det er  mange funksjoner som sikrer høy komfort inne, og den nordiske utedelen gir høy strømbesparelse og isfri drift i vårt kalde vinterklima. På varme sommerdager kan Daikin Emura benyttes som air-conditioning.

Emura 25 – Kr 22 800,- // Emura 35 – Kr 24 800,-

Emura_SpecEmura_DimensjonerEmura_Spec
Emura_Dimensjoner
Daikin Nexura

DAIKIN NEXURA

Denne design gulvmodellen har en unik varmefunksjon. Den kan varme som en radiator! Med et eget varmerpanel i front kan Nexura avgi varme uten bruk av vifte – nesten helt lydløst. Varmepanelet vil også være aktivt ved normal viftefunksjon og sammen gir de den beste varmedistribusjonen. Opplev den myke stillegående varmen fra Daikin Nexura.

Nexura 25 – Kr 27 000,- // Nexura 35 – Kr 29 000,-

Standard_Gulv_SpecStandard_Gulv_DimensjonerStandard_Gulv_Spec
Standard_Gulv_Dimensjoner
Daikin Standard Gulv

DAIKIN STANDARD GULV

Tusenvis av norske hjem har valgt vår standard gulvmodell som varmepumpe. Dette er vår bestselgende gulvmodell i over 15 år. Selv om designet har holdt seg, er teknologien oppdatert flere ganger med nye unike Daikin løsninger. Daikins standard gulvmodell har to utblåsninger og nedre utblåsningen sikrer behagelig spredning av varme langs gulvene.

Standard Gulv 25 – Kr 24 900,- // Standard Gulv 35 – Kr 25 900,-

Standard_Gulv_SpecStandard_Gulv_DimensjonerStandard_Gulv_Spec
Standard_Gulv_Dimensjoner
Daikin Multi

DAIKIN MULTI

Har du behov for kjøling på et soverom, ekstra varme i en kjellerstue eller har kanskje huset en planløsning som gjør at du egentlig har behov for flere  varmepumper? Daikin Multi gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel! Velg mellom standard eller design innedeler, for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning som passer din bolig – en løsning for den best mulig komfort i hele huset.

Innedeler for Multi:
  • Stylish
  • Emura II
  • Standard gulv
  • Standard vegg (FTXM)
  • Skjult montasje og kanaltilknytning
  • Rundtblåsende kassett for himling
  • Smal skjult montasje
  • Takkasett tilpasset 60×60 systemhimling
  • Enveisblåsende takmodell for åpen montasje
  • Flexi – tak-/veggmodell

Ønsker du en gratis befaring?

KONTAKT OSS

Parallellimport av Daikin varmepumper
Sammen med Daikin legger Friganor ned en vesentlig innsats i å kvalitetssikre våre offisielle forhandlere. Dette for å sikre at sluttbrukere får en best mulig opplevelse med sine produkter. Friganor er offisiell eneimportør av Daikin i Norge. Likevel vil du finne flere firma som importerer Daikin utenom de offisielle kanalene. Det vil si at de ikke har noen tilknytning til Daikin sentralt. Disse firmaene markedsfører seg gjerne som merkeuavhengige leverandører.

Les mer