Kind Energispar Utstilling

OM OSS

Kind Energispar ble etablert i Sandefjord i 1980 av brødrene Jan og Per Kind. Vi startet med reparasjoner av hvitevarer og kjølesystemer og flyttet oss etterhvert over til varmepumper. Vi ble fort kjent for god service og punktlighet samt gode tekniske kunnskaper som følge av kursing i regi av Novap og våre leverandører.

Det siste nå er lovpålagt F-gass kurs. Alle personer og foretak i Norge som utfører installasjon og vedlikehold på slike anlegg må inneha et sertifikat tilsvarende den kategori de jobber innenfor. Vi kan da utføre arbeid på anlegg som inneholder fluorholdige klimagasser og håndtere disse på en miljøvennlig måte.

Vårt firma er forhandler av varmepumper som er testet best på markedet; Daikin, IVT, Mitsubishi, Panasonic og Toshiba. Vårt arbeidsområde er Sandefjord, Larvik og Tønsberg. Vår kompetanse hjelper deg til å finne den optimale varmepumpeløsningen for deg til en konkurransedyktig pris. Kind Energispar har 5 ansatte og holder til på Pindsle i Sandefjord hvor vi har utstilling, verksted og butikk.