PERSONVERN
Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

PERSONVERNERKLÆRING
Denne personvernerklæringen gjelder for Kind Energispar AS sin nettside www.kindenergispar.no. Kind Energispar AS (org. no. 990 820 058) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for tjenester levert av Kind Energispar AS. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige tjenester.

KONTAKTINFORMASJON
Kind Energispar AS tilbyr varme- og kjøleløsninger.

Kind Energispar AS
Gneisveien 12B,
3221 Sandefjord

+47 33 46 72 27
post@kindenergispar.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

KONTAKTSKJEMA
Ved å sende inn en melding via vårt kontaktskjema samtykker du til denne personvernerklæringen. Informasjonen som sendes til oss via vårt kontaktskjema blir sendt til vår e-post adresse og lagret internt på vår nettside.

Hvis du har sendt inn en melding via vårt kontaktskjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

INFORMASJONSKAPSLER
Pr. gjeldene tid bruker ikke www.kindenergispar.no informasjonskapsler/cookies.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Våre nettsider www.kindenergispar.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

HVEM DELER VI OPPLYSNINGER MED?
Kind Energispar AS deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter.

SIKKERHET
Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.kindenergispar.no.